Frede har det godt! 
Vi trillede op til dyrlægen, og Tøsen blev i bilen, mens jeg og Frede gik ind. Blodprøven blev taget, og Frede kom tilbage i bilen igen, hvor han og Tøsen sad og holdt øje med røvere og andet skummelt.

Svaret på prøven kom efter 20 minutters tid, og resultaterne ser fine ud. Værdierne for urin og nyrer ligger fint indenfor grænseværdierne! Sikke dog en lettelse! Vi trillede alle tre i højt humør til pensionatet, hvor der var også var stor begejstring over at høre resultatet.

Hvor er det dog underligt, at man kan gå fra dyb frustration til almindelig hverdag i løbet af nogle minutter...

Men hvorom alting er, blev Tøsen og Frede installeret på pensionatet. Tøsen var lidt sur, men det er hun altid, når hun bliver afleveret, og hun plejer at blive god igen i løbet af en dags tid. Frede var cool som altid, og han tøffede stille og roligt rundt og kiggede lidt på det hele.

De har fået noget af deres egen Royal Canin Maine Coon foder med, hvilket plejer at holde Fredes mave i ro.

Så kan julefreden godt sænke sig over det lille hjem... Go' jul til misserne! Mon ikke der skal investeres i et gulv-til-loft kradsetræ i den nærmeste fremtid...??


[ 148 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre4936 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3056 )
Fortsættelse... 
Jeg kører tidligt fra arbejde idag og smutter hjem og henter Tøsen og Frede. Så kører vi til dyrlægen i Hillerød, hvor Frede skal have taget en blodprøve, mens Tøsen venter i bilen. Efter en halv times tid skulle der være et resultat fra blodprøven.

Derefter må det så vise sig, hvordan tingenes tilstand er, og der bliver vel enten tale om en sort/hvid situation eller en stor gråzone. Vi får se...

Men jeg håber dæleme godt nok, at jeg kommer til at aflevere to katte i pensionatet efter dyrlægebesøget!!!!!


[ 152 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1655 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3076 )
Pisselortemøg! 
Beskeden fra dyrlægen var desværre, at Frede nyrer ikke har det så godt...

Vi har desuden fundet ud af, at der har været diverse problemer med nyrerne blandt Fredes familiemedlemmer, hvilket naturligvis heller ikke ligefrem gør situationen mere positiv.

På internatet, hvor vi fik Frede, vil man dog gerne have en anden dyrlæges mening, og hvis nogen har fortjent en ekstra chance, er det da i den grad Frede! Så nu ser vi lige, hvad vi kan hitte ud af.

En ting er dog sikker: Frede bor i sit sidste hjem! Han kommer ikke andre steder hen end her - sådan er det bare.

Lige i øjeblikket sidder jeg i sofaen, og Frede ligger og halvsover på ryglænet af samme sofa - Tøsen er derimod gået helt i seng, så hun ligger og snorksover oppe i dynerne.

Fortsættelse følger som sædvanlig!


[ 34 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre4102 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3145 )
Misserne har været hos dyrlægen 
Det var tid til Tøsens vaccination, og den bedre halvdel tog begge misserne med til dyrlægen. Den flinke mand mente ikke, at Tøsen var så tyk igen - nærmere at der var tale om tyk vinterpels. Så ingen problemer der!

Han tog også et kig på Frede og var lidt bekymret for hans manglende pelspleje. Derimod mente han ikke, at Frede var specielt tynd mere, og det er da et godt tegn. Vi har bemærket, at Frede til tider drikker meget og tisser mindst ligeså meget, så der blev også taget en blodprøve for at checke hans nyrefunktion.

Der kommer resultat af prøven imorgen.

Den bedre halvdel havde som sagt fornøjelsen af at få to katte i transportkasser og køre dem til dyrlægen, og så vidt jeg har kunnet forstå på hende, var der alt i alt tale om større logistisk opgave.... ;-)

Her sidst på dagen kan man godt mærke på Tøsen, at hun har haft en dårlig dag. Frede derimod lader til at være glad for at være kommet hjem igen.


[ 109 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre7496 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 2919 )
En verden udenfor 
Frede er efterhånden ved at blive mere og mere interesseret i den store verden udenfor. Han bruger en del tid på at sidde og kigge ud af vinduet, mjaver ganske irriteret af diverse pipfugle og følger i det hele taget godt med i, hvad der sker udenfor. I lørdags kom han så med en lille tur ud på terrassen, hvor Tøsen allerede befandt sig. Man kunne se på hende, at hun tænkte: "Kan man nu heller ikke være i fred herude mere....!" Frede tog oplevelsen i stiv arm og gik rundt og snusede til nogle planter etc. Det var lidt af et deja-vu til de første gange, Tøsen var med ude, for der kunne man også tydeligt se, at det var lugtindtrykkene, som var den store nye oplevelse.

Vi var ude i 5 minutters tid, og vi gik ind igen i samlet flok. Helt kanon!

Da jeg så var ude og ryge i morges, ville Tøsen meget gerne med ud en tur, og det fik hun lov til, selvom jeg jo godt vidste, at hun allerede havde været lukket ud af den bedre halvdel. Da jeg så ville ind igen, tog jeg Tøsen under armen, hvilket foregik under protest fra hendes side. Jeg åbnede døren, hvorefter Frede hoppede ud.... Så måtte jeg smide Tøsen ind, hvorefter den vilde jagt gik efter Frede. Ok, så vild var den vel egentlig heller ikke, for i det store og hele ville han bare gerne snuse til et par planter, så han var kun gået et par meter.

Men det giver da tro på, at han måske kan blive lidt udekat på et tidspunkt. De første gange Tøsen var med udenfor, var det hele stort, spændende og meget farligt. Frede ser ud til bare at synes, at det hele er spændende, men han har selvfølgelig også stået mange gange og set på Tøsen gennem vinduerne.

Desværre forløb weekenden ikke helt så fredeligt som ovenstående giver udtryk for, for Tøsen var ikke ret glad for Frede på noget tidspunkt. Frede fik et par kløer at smage nogle gange, og Tøsen fik i den grad vist ham sin utilfredshed med hans tilstedeværelse og eksistens. Jeg er meget i tvivl om, hvordan det kommer til at gå senere på ugen i pensionatet, og jeg regner egentlig med, at de enten slår hinanden fordærvede eller bliver bedste venner... Et eller andet sted er det synd for begge misserne, for ingen af dem befinder sig i en ønskesituation lige i øjeblikket, men lad os nu se.


[ 5 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre5544 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3.1 / 2977 )

<<nav_first <Forrige | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Næste> nav_last>>