Et par fotos af Frede og Tøsen 
Tørstig TøsDoven TøsCloseup af Doven TøsBegge to på spisebordetTøsen i havenFrede i havenFrede på internatetTræt FredePladsmangel!


[ 131 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre2543 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3222 )
Sådan plejer det jo ikke at se ud! 
Såfremt du tidligere har forvildet dig herind, har du sikkert allerede konkluderet, at noget er forandret...

Det er der er en årsag til: I mandags hackede et par fyre min side og slettede alt indhold. Til gengæld har de sikkert haft meget sjov ud af at vise et brændende dansk flag. Hvad mine billeder af kattene, lidt snak om whisky etc. har gjort alverdens muslimer, ved jeg ikke helt, men sådan er der jo så meget.

Jeg havde ikke lige nogen backup ved hånden, så det eneste jeg lige kunne genskabe var kattenes blog. Så det prøver vi lige for en tid - så må vi se.

[ 680 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre20023 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3244 )
Det er dæleme længe siden! 
Julen er overstået, og vi har været en tur i Jylland. Juleaften blev tilbragt i min lillebrors hus, og vi fik lejlighed til at hilse på hans lille nye kat, som hedder Johnson:Han er godt nok nuser! Og så er det lidt sjovt at sidde og snakke med sådan et lille kræ på 2 kilo, når man er vant til katte med lidt mere gods i...

Frede og Tøsen var som sædvanlig oppe på pensionatet i Hillerød, og de har med garanti haft det helt fint. Tøsen har altid været i samme bur deroppe, men det kunne ikke lade sig gøre denne gang, eftersom alt var optaget, og Charlotte havde så tænkt sig, at Tøsen og Frede skulle være sammen - i et større bur end Tøsens normale vel at mærke. Charlotte havde blot glemt at spørge Tøsen, og efter nogen tid måtte hun opgive og sætte både Tøsen og Frede ind i Tøsens pigeværelse - for der ville hun altså være, og så kunne Charlotte mene, hvad hun nu engang havde lyst til. Man er jo ikke en prinsessekat for ingenting.

Selv kom jeg til at købe en kattehule i Netto i starten af december, og der stod godt nok "One Size Fits All" på posen, men det kan vist diskuteres:Men Frede er i alle fald rigtig glad for den og tilbringer gerne nogle timer derinde hver dag.

Der var også julegaver til misserne, og de fik noget legetøj af mine forældre samt 100,- af Betinas forældre. Jeg skulle en tur i Maxi Zoo idag og formøblede hele formuen på 11 dåser Whiskas, hvilket helt sikkert vil bringe lykke!

Derudover købte jeg 32 kg kattegrus, og så ville jeg have haft 10 kg Royal Canin Maine Coon tørkost, men de havde desværre kun 4 kg poser hjemme, så det blev sådan en istedet. Fredes kommentar (sådan lød det da i det mindste, da jeg kom hjem) var: "Nøj, et Happy Meal!"

[ 107 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre6400 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3169 )
Frede i slåskamp! 
Fredag eftermiddag kunne jeg høre kattebrok udenfor. Tøsen hørte det også, og vi gik begge ud og kiggede gennem vinduet på 1. sal ned i haven. Her stod Frede og snakkede med store bogstaver til genboens røde hankat. Umiddelbart var de vist ikke helt enige om, hvorvidt han havde noget at gøre i vores have. Jeg forklarede Tøsen, at nu kunne være et godt tidspunkt at løbe ned at trappen og gå ud til Frede for ligesom at vise sin solidaritet, og at dette var, hvad Frede ville have gjort i samme situation. Tøsen var ikke videre imponeret eller interesseret og besluttede sig for at følge begivenhedernes gang fra vindueskarmen....

Jeg gik derfor ned, og jeg nåede lige at få et glas vand med fra køkkenet på vej ud i haven. Da jeg kom derud, var situationen eskaleret, og Frede kan denondelyneme godt nok se stor ud, når han virkelig vil. Han havde i den grad pustet sig op, og han var på ingen måde bange for den anden kat, der i den grad fik nogle slag over nakken. Det gjorde Frede nu også, og kattepels fløj omkring dem. Jeg besluttede mig derfor for at gribe ind, så jeg kylede mit medbragte glas vand i hovedet på indtrængeren, og han løb sin vej. Frede derimod brugte den næste time på at afpatruljere haven og sikre sig, at han var den eneste kat.

Tøsen kom desværre aldrig ned for at hjælpe Frede og holdt sig til vindueskarmen på 1. sal.... Men et eller andet sted er det faktisk ok at opleve, at Frede - på trods af at han er meget fredelig og snakker en hel masse med andre katte i nabolaget - har sine grænser og territorier. Og haven, ja det er altså hans og Tøsens!


[ 23 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre6286 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3211 )
Racerkat! 
En helt generel ting for katte er, at de har et tidspunkt eller to hver dag, hvor de lige skal have lov til at flippe lidt ud. Tøsen og Frede er ikke undtagelser i denne sammenhæng, og det giver sig udslag i, at de det ene øjeblik ligger og sover stille og fredeligt for så lige pludselig at komme spurtende op af trappen/ned af trappen/gennem køkkenet/gennem stuen etc.

Den anden dag kom Frede løbende med 140 km/t ned af trappen fra 2. sal og ned i stuen. Uden at sænke farten hoppede han op på ryggen af sofaen og hoppede i samme bevægelse videre hen på sofabordet. Nu er situationen jo bare den, at hverken Norske Skovkatte eller Maine Coons har skridsikre poter, eftersom de har en del hår mellem tæerne.... Dette fandt Frede ud af på den hårde måde, for godt nok lykkedes det ham at sænke farten fra 140 km/t til 120 km/t, mens han kurede hen over sofabordet, men til sidst var det ligesom ikke mere bord tilbage at kure på. Og så - ja, så falder man altså ned! Frede så lidt konfus ud, men han rejste sig med det samme som om han ville sige: "Der skete ikke noget. Jeg er OK!".


[ 174 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre4835 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3265 )

<<nav_first <Forrige | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Næste> nav_last>>