Så har der været nogle dage med varme - 
og det har jo været herligt. Misserne har været ude ca. en milliard gange, hvilket de ikke har det mindste imod.

Tøsen er ikke så meget for varme, så hun sørger for at finde sig et sted med skygge, hvor man så lige kan ligge og tage sig en lille skraber.

Frede derimod er helt vild med solskin, og han smider sig simpelthen midt på græsplænen og ligger bare og tager solbad. Det ser ganske sjovt ud.

Desuden er jeg efterhånden ved at komme frem til, at Frede da vist har glemt, at han oprindeligt ikke var udekat: Han er normalt ikke ude så længe af af gangen som Tøsen, men han er glad for at komme ud. Og sjovt nok bruger han en del af sin tid på at hilse på de andre katte, der findes i området. Sådan en opførsel er utænkelig for Tøsen - der er under hendes værdighed.... Desuden er Frede rigtig glad for at komme ud efter mørkets frembrud, og der har da også været et enkelt tilfælde eller to, hvor det ikke lykkedes at få ham ind om natten, men han er jo en stor dreng, og han kan godt passe på sig selv.

Selv om de to nu har kendt hinanden i et godt stykke tid, holder Tøsen sig stadig ikke tilbage for lige at hvæse godt og grundigt af Frede fra tid til anden. Frede har et par gange jagtet Tøsen ude i haven, men hun gider ikke lege med ham....

Alligevel er jeg overbevist om, at Frede ikke vil bytte sin nuværende tilværelse ud med sin gamle - han har det vist ganske udmærket!


[ 42 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre4008 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3018 )
Stadig stille og roligt 
Det har været rigtigt varmt de sidste dage, og både Tøsen og Frede har været mere ude end inde.

Det er faktisk ganske sjovt at tænke på, at ingen af dem har været udekatte før, men det er de denondelyneme blevet. Jeg tror nu nok, at begge foretrækker en åben-dør politik, så man selv kan bestemme, hvornår man vil ind og ud, men det fungerer nu også ganske fint, når man bare lukker døren efter dem.

I forgårs var de faktisk begge ude, mens vi var på arbejde, men det var mest fordi, at de ikke var at finde nogen steder, da vi skulle afsted. Det er nok heller ikke så tiltrækkende at skulle tilbringe dagen indenfor i varmen, når man i stedet kan ligge og sove i skyggen udenfor...

Vi har sørget for, at de altid har vand udenfor, og det har de andre katte i området også fundet ud af - vi har i alle fald haft besøg af ganske mange katte de sidste dage i haven.

I dag er det så blevet overskyet, og det betyder, at Frede kun har villet udenfor en lillebitte tur, hvorimod Tøsen klar foretrækker denne type vejr fremfor ekstrem varme. Det er ikke nemt at være langhåret, når solen skinner fra en skyfri himmel...


[ 156 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre2753 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3226 )
Alt er i den skønneste orden! 
Det er efterhånden ganske lang tid siden, at jeg har skrevet et indlæg, men der er faktisk en ganske go' grund til dette: Der er ikke det helt store at skrive om!

Tiden med de store konflikter mellem Tøsen og Frede er ovre. Selvfølgelig tager de sig en hurtig tur engang imellem, men sådan er det vel i selv de bedste familier. Og det er ikke længere altid Tøsen, som starter, for Frede er efterhånden så selvsikker, at han ikke gider noget pis med nogen. Sådan er det bare!

Tøsen kommer dog stadig mere ud end Frede, men det er kun fordi Frede ikke har lyst til at komme ud i dårligt vejr. Og dårligt vejr i Fredes øjne er så vidt vides, når solen ikke skinner - han gider ikke rigtig ud, når der er overskyet, koldt, regnvejr, snevejr, skyet, tøvejr, opklaring etc. Men solskin - det er lige ham, for så kan man ligge midt i det hele og blive rigtig godt gennembagt!

En anden ting, som har været fin at se, er at Frede er gået hen og blevet territorial. Når han og Tøsen er udenfor, og en anden kat nærmer sig, er det som oftest Frede, der sørger få at få den gennet væk.

Alt i alt går hele fint!


[ 36 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre12337 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3275 )
Tøsen er en jæger, og Frede er en sommerkat! 
Tøsen kom glad og tilfreds ind i går aftes og anbragte stolt en sprællende regnorm på gulvet. Hun så i den grad ud som om, at hun nu havde bidraget til husholdningen... Regnormen blev sat ud i et blomsterbed, og Tøsen fik noget tørkost som belønning. Dygtig mis!

De sidste dage har været været en anelse ustadigt med en del regn, men det har nu ikke afholdt Tøsen fra at ville udenfor. Hun har siddet på græsplænen og holdt øje med ting og sager i silende regn og har slet ikke brokket sig over at blive tørret af med køkkenrulle, når hun kommer ind. Jeg skulle hilse og sige, at man ikke har lyst til at få en våd langhåret kat op i sine møbler.

Frede derimod - ja, han kan altså ikke li' regnvejr eller kulde. Han har været ude et par korte ture, mens det ikke har regnet, og han bruger det meste af tiden på at sidde og kigge op i himlen som om, han sidder og funderer lidt over, hvor solen dog er blevet af... Jeg tror, at han glæder sig til noget solskin og varme!


[ 173 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre8315 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3288 )
Vi forsvarer sammen - vi hviler sammen! 
Efter at have forsvaret haven mod den fremmede kat var det tid til en lille lur i en nyredt seng med nyt sengetøj:

Døren ud til altanen stod åben, så Frede må have tænkt, at det blev lidt køligt. I alle fald krøb han senere ind mellem de to dyner...

[ 159 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre10786 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 3196 )

<<nav_first <Forrige | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Næste> nav_last>>