Da Frede (næsten) blev væk! 
Vi har lige løbet som idioter op og ned af trapperne for at finde Frede, der var blevet pist borte. Jeg var ret sikker på, at yderdøren havde været åben på et tidspunkt, og jeg var ved at blive nervøs for, at han var smuttet ud.

Efter at have gennemsøgt alle etager flere gange fandt jeg ham: I min seng under dynen! Han vidste vist slet ikke, at han var blevet væk...


[ 1 kommentar ] ( sb_view_counter_plural_pre1880 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 2201 )
Fremskridt over de sidste dage 
I det store og hele har vi set en del fremskridt over de sidste dage. Dermed ikke være sagt, at Tøsen ikke stadig hvæser af Frede, for det gør hun til tider, men sommetider er det hele fryd og gammen.

Eksempler kunne være:

- Tøsen kan gå stille og roligt forbi Frede uden at sige noget overhovedet.

- De kan være i hver sin sofa.

- De kan være ude på altanen samtidig.

- De kan spise samtidig.

Sommetider skal der dog ikke så meget til at bryde freden, hvilket jeg så i går aftes, hvor Tøsen og jeg lå i sengen. Frede ville tage del i hyggen og hoppede også op, men Tøsen fik ham hurtigt forklaret, at det var HENDES seng, og at han bare skulle skride. Og Frede er så go' af sig, at han bare hopper ned og venter lidt.

Noget lignende sker også, når Tøsen hvæser af ham, for Frede går bare sin vej, og så tøffer han ellers ligeså stille efter hende, og jeg tror faktisk, at han gerne vil finde ud af, hvad der er galt. Der er simpelthen ikke ondt skabt i den kat! Og han forsøger og forsøger at få madammen til at fatte det - og med tiden skal det nok lykkes.

Selvfølgelig skal det lykkes!


[ 113 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre2734 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 2229 )
Tøsen har været ude! 
Hun stod ved bagdøren og brægede igen og igen og igen og igen. Til sidst blev vi enige om at lukke hende ud, og hun tøffede ud i haven, gik lidt rundt, smuttede gennem hækken ind til naboen, kom tilbage igen, og ville ind efter et kvarters tid!! Det var dejligt! Lidt senere ville hun ud igen, hvilket hun fik lov til - alt i alt blev det til 2 ture ud af bagdøren og en enkelt tur ud af fordøren, og Tøsen så ud til at være ganske tilfreds med tilværelsen.

Frede sov hele tiden i sin papkasse og så slet ikke, at Tøsen var ude i det fri uden snor og andre dumme ting. Jeg er slet ikke i tvivl om, at der vil være en mjaven fra Fredes side, når han første gang ser Tøsen være udenfor, men han må nøjes med altanen indtil videre.


[ 157 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1569 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 2311 )
Stille og roligt 
Både Tøsen og Frede var i kælehumør, da vi kom hjem fra koncerten igår (i parantes bemærket må jeg sige, at Springsteen ALTID leverer varen; uanset om det er solo, med E Street Band eller som denne gang med Seeger Sessions), og de tumlede begge med i seng. Tøsen oppe mellem vores hoveder og Frede nede i fodenden.

Jeg sluttede dagen med at give dem strenge instruktioner om, at jeg ikke gider en masse brok idag, eftersom jeg har fødselsdag, og det kunne så være deres gave til mig. Måske det trængte ind? I alle fald har hvæseniveauet være minimalt - de har sågar ligget i hver sin sofa på et tidspunkt. Hele seancen varede ikke mere end et par minutter, men det er sgu' de små ting, som tæller.

Lige her og nu ligger Frede fuld udstrakt ved siden af mig i sofaen, og han er vel ca. 110 cm fra halespids til tåspids. Dejlig lang missekat!


[ 119 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre2195 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 2177 )
Sure Tøs! 
Tøsen var ikke i godt humør igår, hvad angik Frede, og der blev hvæset og slået ud efter etc.

Frede tager det faktisk stadig ok, men spørgsmålet er vel et eller andet sted, hvor længe han gider finde sig i den gimpe! Tøsen har f.eks. lige været ude på altanen, og Frede står ved døren og vil også gerne ud. Jeg lukker ham ud, og straks kommer Tøsen og spærrer for ham, så kan ikke kan komme ud af døren. Selvfølgelig skulle hun også lige hvæse lidt. Frede går sin vej, og Tøsen bliver ude. 10 minutter senere vil hun ind, og hun løber direkte hen mod Frede og slår ud efter ham. Jeg råber lidt af hende, og hun løber op på 2. sal og Frede bliver forskrækket.

Det står i skarp kontrast til situationen for et par timer siden, hvor vi rent faktisk sad med hver sin kat i hver sin sofa, og alt var fryd og gammen. Eller tidligere på dagen, hvor Tøsen og Frede stod næse mod næse og snusede lidt.

Men om ikke andet er jeg ret sikker på, at Frede har haft en go' uge hos os, hvis man lige ser bort fra madammen: Han har spist, sovet, udforsket, spist, spist, sovet, spist, sovet, spist, spist og spist.

Under alle omstændigheder skal de være alene hjemme i aften, eftersom vi skal til Bruce Springsteen & The Seeger Sessions i Parken.

Fortsættelse følger!


[ 155 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1793 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1925 )

<<nav_first <Forrige | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Næste> nav_last>>