En lille korrektion & Lidt om fredagsstænger 
Mine tanker om at lukke misserne inde på badeværelset, hvilket jeg skrev om igår, skulle bestemt ikke opfattes som en indespærring. Tanken var rent faktisk, at den bedre halvdel og jeg ville være sammen med dem derinde, så de havde prøvet at være på et lille areal sammen, før det bliver alvor på pensionatet. Vi ville så sidde derinde sammen med dem og snakke/kæle hele tiden, så de slet ikke fik tid til at opfatte situationen.

Vi er dog i mellemtiden blevet rådet fra at prøve eksperimentet, og eftersom vi begge er ganske lydhøre overfor gode råd, har vi selvfølgelig besluttet at droppe det igen.

Noget helt andet er, at Frede har fået smag for fredagsstænger, hvilket er nogle snack-tingester, man kan købe i Maxi Zoo. Tøsen har altid været helt vild med dem, men jeg har altid begrænset mig til, at hun kun fik een hver fredag (deraf navnet fredagsstænger), og i starten fattede Frede vist ikke helt, at der var tale om noget, som kunne spises. I alle fald var han ikke specielt begejstret, når han fik et lille stykke af Tøsens. Det er han dog i mellemtiden kommet ret godt efter, og nu forsøger begge katte næsten at kravle op af mig, når jeg pakker fredagsstangen ud af folien. Så begge de en halvdel hver, guffer den i løbet af meget kort tid, og er begge vildt skuffede over, at man ikke må få mere.


[ 26 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre3916 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 2.9 / 1988 )
Sove-misser 
Da vi gik i seng i går lagde Tøsen sig mellem vores hoveder som sædvanligt, og lur mig om Frede ikke hoppede op og puttede sig mellem mine fødder for anden dag i træk!

Da vækkeuret ringede, lå begge misser stadig i sengen. Nysseligt!

I det store og hele har det været ret stille og roligt den sidste uges tid. Tøsen har hvæset af Frede nogle enkelte gange, og der har da også været en lille episode med lidt håndgemæng (eller katteboksning om man vil), men det holder sig på et acceptabelt niveau.

Vi har talt lidt om at hive begge to med ind på et af badeværelserne i weekenden for lige at se, hvordan de vil opføre sig, når de bliver tvunger til at opholde sig på begrænset plads. Det kunne være fin træning i og med, at de skal på pensionat både i juleperioden samt hele januar, og der kommer de til at skulle opholde sig i samme hotelværelse på pensionatet, og vi er ikke helt sikre på, at Tøsen vil være positivt indstillet på dette. Frede - på den anden - hånd mener sandsynligvis, at dette er en fin idé, for han kan stadig godt li' at være tæt på Tøsen.

Nårj ja, julekalenderen er stadig et hit!


[ 224 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1450 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1875 )
Så blev det 1. december 
Og det betød naturligvis, at misserne skulle åbne låge nr. 1 i deres julekalendere! Der var vild begejstring fra både Frede og Tøsen i morges - måske mest af alt fordi min stemme lagde op til, at der snart skulle ske noget sjovt.

De kunne begge godt li' tørfoderet, der var i låge nr. 1, men de havde nu heller ikke noget imod, at der blev hældt noget af det sædvanlige Maine Coon tørfoder i skålene. Forresten insisterer Tøsen normalt på at få Maine Coon foder, men jeg er heller ikke helt sikker på, at hun er klar over, at hun rent faktisk er en Norsk Skovkat. Frede derimod insisterer blot på, at der altid skal være mad i hans skål, og han spiser dæleme godt mange gange hver dag. Så vidt jeg kan se, begynder han også at få flere muskler, men det vil stadig tage noget tid, før han rigtigt får sul på kroppen.

Der var forresten lige en sjov episode i går aftes: Den bedre halvdel spiste A38, og Tøsen fik lov til at slikke skålen. Frede mente, at han også lige skulle smage, og Tøsen hvæsede en lillebitte smule, men Frede så sit snit til hurtigt at køre en pote rundt i skålen, hvorefter han satte sig til at slikke A38 af poten. Smart!


[ 46 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1054 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1811 )
Er Tøsen religiøs? 
Ovenstående spørgsmål dukkede op i mit hoved igår, for det var den mest fredelige søndag i mands minde. Tøsen kom i den grad hviledagen ihu! Hun hvæsede så vidt vides kun en enkelt gang af Frede, og faktisk kan det være, at der blot var tale om et lille host eller noget sådan...

I går eftermiddags sov Tøsen en god times tid i sofaen, mens jeg sad og spillede poker på nettet - dette var det længste hun har været hos mig i sofaen, siden Frede kom med hjem.

Frede derimod var mere eller mindre gået i hi, for han tilbragte det meste af søndagen i sin nye seng, og vi er blevet enige om, at han godt kan li' den. Tøsen har ikke rigtig brugt sin endnu.

Men i alle fald var det vældig behageligt, at begge misserne kunne opholde sig samtidig i stuen, så alt i alt er der stadig masser af håb forude!!


[ 212 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1532 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1981 )
Sådan en ganske almindelig lørdag 
Så har Frede været her i 5 uger, og jeg ville lige nævne nogle af dagens små episoder:

Tøsen var ude i morges, og da hun blev lukket ind, stod hun og Frede så nysseligt og spiste ved siden af hinanden af hver sin skål.

Begge katte var i køkkenet, da vi andre fik morgenmad. Tøsen hvæsede lidt, men der var intet alvorligt på færde.

Frede lå på et tidspunkt ovenpå den bedre halvdel og blev kælet af mig, og han begyndte næsten af spinne!

Senere sad den bedre halvdel oppe i sengen, og Tøsen var hoppet op og havde lagt sig. Frede havde også været der, men var fortrukket, da han opdagede Tøsen. Tøsen var tilfreds med tilværelsen, og hun blev kælet til den store guldmedalje. Frede så sit snit til at hoppe op i fodenden og putte sig ligeså stille og roligt. Dette fik Tøsen til at hvæse lidt, men hun fald til ro igen, troede vi. Lige pludselig fik Frede en lige højre....

Senere forskrækkede Frede Tøsen, da han hoppede over en sofa og ned ved siden af hende... Dette medførte en del hvæsen og knurren.

I eftermiddags har Frede ligget og sovet oppe i sengen; i fodenden forstås. Tøsen har ligget under sofabordet, som hun plejede, før Frede kom til.

Til tider er der våbenstilstand, men der skal altså ikke meget til, før der er en lille konflikt, et bagholdsangreb eller lignende.


[ 213 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1650 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3.1 / 2065 )

<<nav_first <Forrige | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Næste> nav_last>>