Så blev misserne hentet 
Jeg trillede op efter Frede og Tøsen igår. Frede var udenfor og mjavede højlydt, da han så mig, hvorefter han spænede ind gennem kattelemmen. Tøsen lå og snorksov i en lille hule, men begyndte at spinne, da jeg talte til hende.

De havde været i samme bur den første dags tid, men man mente, at de stressede hinanden lidt for meget, og eftersom der var plads nok til, at de kunne få hver sit bur, blev dette løsningen. Til gengæld fik de altid ude-tid sammen, og det lader umiddelbart til at være en fin løsning. Der er ligesom ingen grund til at tvinge dem til at være sammen på begrænset plads, når der er andre muligheder. Samtidig var det vigtigt for mig, at juleferien på pensionatet var en positiv oplevelse, da de snart skal være deroppe i 4 uger, mens vi er på New Zealand.

De var begge glade for at komme hjem, og der blev udforsket godt og grundigt på alle etager. Alting lod dog til at være i orden, hvorefter der skulle spises. Og i går aftes lå de så begge to i stuen hele aftenen - Frede i sin kurv, og Tøsen lidt i den ene sofa, lidt i den anden sofa og lidt på gulvet. De gik også begge to med op i seng, og Frede sov hele natten nede mellem mine fødder.


[ 2 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1430 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 2002 )
Frede har det godt! 
Vi trillede op til dyrlægen, og Tøsen blev i bilen, mens jeg og Frede gik ind. Blodprøven blev taget, og Frede kom tilbage i bilen igen, hvor han og Tøsen sad og holdt øje med røvere og andet skummelt.

Svaret på prøven kom efter 20 minutters tid, og resultaterne ser fine ud. Værdierne for urin og nyrer ligger fint indenfor grænseværdierne! Sikke dog en lettelse! Vi trillede alle tre i højt humør til pensionatet, hvor der var også var stor begejstring over at høre resultatet.

Hvor er det dog underligt, at man kan gå fra dyb frustration til almindelig hverdag i løbet af nogle minutter...

Men hvorom alting er, blev Tøsen og Frede installeret på pensionatet. Tøsen var lidt sur, men det er hun altid, når hun bliver afleveret, og hun plejer at blive god igen i løbet af en dags tid. Frede var cool som altid, og han tøffede stille og roligt rundt og kiggede lidt på det hele.

De har fået noget af deres egen Royal Canin Maine Coon foder med, hvilket plejer at holde Fredes mave i ro.

Så kan julefreden godt sænke sig over det lille hjem... Go' jul til misserne! Mon ikke der skal investeres i et gulv-til-loft kradsetræ i den nærmeste fremtid...??


[ 145 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre3432 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1978 )
Fortsættelse... 
Jeg kører tidligt fra arbejde idag og smutter hjem og henter Tøsen og Frede. Så kører vi til dyrlægen i Hillerød, hvor Frede skal have taget en blodprøve, mens Tøsen venter i bilen. Efter en halv times tid skulle der være et resultat fra blodprøven.

Derefter må det så vise sig, hvordan tingenes tilstand er, og der bliver vel enten tale om en sort/hvid situation eller en stor gråzone. Vi får se...

Men jeg håber dæleme godt nok, at jeg kommer til at aflevere to katte i pensionatet efter dyrlægebesøget!!!!!


[ 152 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre1032 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1952 )
Pisselortemøg! 
Beskeden fra dyrlægen var desværre, at Frede nyrer ikke har det så godt...

Vi har desuden fundet ud af, at der har været diverse problemer med nyrerne blandt Fredes familiemedlemmer, hvilket naturligvis heller ikke ligefrem gør situationen mere positiv.

På internatet, hvor vi fik Frede, vil man dog gerne have en anden dyrlæges mening, og hvis nogen har fortjent en ekstra chance, er det da i den grad Frede! Så nu ser vi lige, hvad vi kan hitte ud af.

En ting er dog sikker: Frede bor i sit sidste hjem! Han kommer ikke andre steder hen end her - sådan er det bare.

Lige i øjeblikket sidder jeg i sofaen, og Frede ligger og halvsover på ryglænet af samme sofa - Tøsen er derimod gået helt i seng, så hun ligger og snorksover oppe i dynerne.

Fortsættelse følger som sædvanlig!


[ 26 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre2344 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1922 )
Misserne har været hos dyrlægen 
Det var tid til Tøsens vaccination, og den bedre halvdel tog begge misserne med til dyrlægen. Den flinke mand mente ikke, at Tøsen var så tyk igen - nærmere at der var tale om tyk vinterpels. Så ingen problemer der!

Han tog også et kig på Frede og var lidt bekymret for hans manglende pelspleje. Derimod mente han ikke, at Frede var specielt tynd mere, og det er da et godt tegn. Vi har bemærket, at Frede til tider drikker meget og tisser mindst ligeså meget, så der blev også taget en blodprøve for at checke hans nyrefunktion.

Der kommer resultat af prøven imorgen.

Den bedre halvdel havde som sagt fornøjelsen af at få to katte i transportkasser og køre dem til dyrlægen, og så vidt jeg har kunnet forstå på hende, var der alt i alt tale om større logistisk opgave.... ;-)

Her sidst på dagen kan man godt mærke på Tøsen, at hun har haft en dårlig dag. Frede derimod lader til at være glad for at være kommet hjem igen.


[ 41 kommentarer ] ( sb_view_counter_plural_pre5812 visninger )   |  permalink  |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 1787 )

<<nav_first <Forrige | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Næste> nav_last>>